Szukasz grilla do małej gastronomii? Wybierz nowoczesny model marki Koler
![Szukasz grilla do małej gastronomii? Wybierz nowoczesny model marki Koler Nowoczesny grill Koler do gastronomii](https://static.fajnyogrod.pl/media/artykul/39/3903/main-m.webp)
Prowadząc małą gastronomię, powinieneś zadbać o to, aby zawsze być na bieżąco z najnowszymi trendami. Dzięki temu sprostasz wymaganiom najbardziej wymagających, stałych klientów i przyciągniesz nowych gości. Zastanawiasz się, jakie trendy panują obecnie w zakresie spożywania posiłków na świeżym powietrzu? Oczywiście związane ze zdrowym grillowaniem. Poznaj więc urządzenie, które idealnie sprawdzi się właśnie w twoim lokalu.
Moda na zdrowe jedzenie
Prowadząc małą gastronomię nie możesz zapominać, jakie trendy panują obecnie w społeczeństwie. Opierają się one głównie o prowadzenie zdrowego trybu życia: uprawianie sportu, zażywanie suplementów, a przede wszystkim - zdrowe odżywianie.
Obecnie coraz więcej osób rezygnuje z potraw grillowanych, obawiając się ich zgubnego wpływu na zdrowie. Ma to związek między innymi z coraz częstszymi doniesieniami ze świata nauki o szkodliwym wpływie dymu i substancji smolistych z węgla drzewnego i spalonego tłuszczu na ludzki organizm. Osiadając na mięsie, mogą przyczynić się nawet do powstawania nowotworów. Podobna sytuacja ma miejsce, gdy nierównomierna temperatura i podsycany kapiącym tłuszczem ogień zwęglą potrawy na tradycyjnym grillu.
Moda na zdrowe jedzenie nie musi jednak oznaczać całkowitej rezygnacji z potraw grillowanych. Wystarczy zamiast tradycyjnego paleniska użyć nowoczesnego, wykorzystującego gaz do przygotowywania potraw.
![Szukasz grilla do małej gastronomii? Wybierz nowoczesny model marki Koler Grill Koler do małej gastronomii](https://static.fajnyogrod.pl/media/artykul/39/3903/grillv4-6-m.webp)
Dlaczego warto mieć grill w małej gastronomii?
Jeżeli posiadasz mały lokal gastronomiczny, a tuż przy nim znajduje się ogródek, zachęcający klientów do spożywania posiłków pod gołym niebem, grill doskonale się w nim sprawdzi. Zachęci on twoich gości nie tylko do przebywania na świeżym powietrzu, ale również do skorzystania z nowych dań, które im zaproponujesz. Rozszerzenie oferty o sezonowe dania z grilla na pewno sprawi, że przybędą do ciebie nowi klienci, szukający alternatywy względem najczęściej spożywanych dań.
Grill w małej gastronomii to nie tylko możliwość poszerzenia oferty i przyciągnięcia nowych gości, ale także doskonała okazja do zaoferowania im kolejnej atrakcji, przeznaczonej dla większych grup. Może zaczniesz organizować wieczorne garden party w swoim lokalu? Możliwość zarezerwowania twojego ogródka i wspólnego grillowania na pewno spodoba się wszystkim, którzy nie posiadają własnej działki, a chcieliby zakosztować letnich spotkań z przyjaciółmi na świeżym powietrzu.
![Szukasz grilla do małej gastronomii? Wybierz nowoczesny model marki Koler Nowoczesny grill Koler do gastronomii](https://static.fajnyogrod.pl/media/artykul/39/3903/grillv4-11-m.webp)
Zdecydowałeś, że kupujesz grill? Wybierz najlepszy!
Jeśli zdecydowałeś się już na kupno nowego, gazowego grilla do swojego lokalu gastronomicznego, pamiętaj, aby wybrać najlepszy. Tylko markowy sprzęt będzie bowiem w stanie zagwarantować ci pełną niezawodność i funkcjonalność, która przełoży się na twój sukces jako gospodarza.
Chcielibyśmy polecić ci grill gazowy Relish v4 marki Koler, który został stworzony z myślą o najbardziej wymagających klientach. Znajdziesz go pod adresem: https://koler.pl/grill-gazowy-koler/.
Jest to największy i najmocniejszy grill gazowy niemieckiego producenta, który został w całości wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Dzięki temu odznacza się niezawodnością i odpornością, tak niezbędną w twojej gastronomii, w której będzie często wykorzystywany.
Co więcej, grill Relish v4 posiada pięć palników i dużą przestrzeń roboczą, która pozwoli ci na przygotowanie wielu rodzajów mięs, kiełbas, ryb, owoców morza czy warzyw jednocześnie. W ten sposób będziesz mógł zaserwować swoim klientom wszystko, czego zapragną, w tym samym momencie i bez obawy o to, że jedno z dań będzie zbyt mało lub zbyt mocno wypieczone. O ich idealne przyrządzenie zadba bowiem czujnik i możliwość ścisłej kontroli temperatury.
Kolejnym atutem grill gazowego jest wyposażenie w dwa ruszty, jedną płytę żeliwną i możliwość dokupienia do niego innych akcesoriów, takich jak prasa do hamburgerów czy rożen. Dzięki nim jeszcze bardziej poszerzysz swoją ofertę dań z grilla, co na pewno zachwyci twoich klientów. Dlatego nie wahaj się, przejrzyj stronę producenta i wybierz zestaw, który najlepiej sprawdzi się w twojej małej gastronomii. Na pewno będziesz usatysfakcjonowany rezultatami.
artykuł sponsorowany